В рамках реалізації проєкту «Житло для життя: комплексні рішення для внутрішньо переміщених осіб» Громадська організація «Київський міський осередок Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа ОПОРА» проведе засідання круглого столу на тему: "Соціальне житло в Україні: спроможність громад і держави забезпечити житлові потреби громадян в умовах війни".

Під час заходу планується обговорити наступні питання:

  • Досвід розвинених країн у сфері соціального житла;
  • Стан українського законодавства у сфері соціального житла та практика його впровадження;
  • Напрямки вдосконалення інституту соціального житла в Україні на загальнодержавному та місцевому рівнях.

Запрошуємо правників, працівників ОМС та ТГ, представників правозахисних організацій, фахівців та експертів з даної тематики та інших зацікавлених осіб взяти участь в круглому столі та поділитися своїм досвідом та порадами щодо формування ефективної політики вирішення житлових питань та забезпечення соціальним житлом громадян в умовах війни.

Дата та час проведення заходу: 07 грудня 2023 року з 11:00 до 13:30

Формат проведення заходу: онлайн

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/Axty7ZUCYFXBu9MfA 

Очікуємо, що учасники події висловлять свої думки та ідеї, спрямовані на створення більш ефективної та справедливої системи забезпечення соціальним житлом вразливих категорій осіб, зокрема тих, що постраждали від війни.

Проєкт «Житло для життя: комплексні рішення для внутрішньо переміщених осіб» створено Громадською організацією «Київський міський осередок Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа ОПОРА» завдяки отриманому гранту від Програми «Підтримка організацій громадянського суспільства (ОГС)» в Україні у межах  фінансової підтримки Посольства Великої Британії. Програма реалізується Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.

Зміст публікації не обов’язково відображає погляди Посольства Великої Британії, погляди Crown Agents, International Alert та Crown Agents in Ukraine.